Editie op maat

Voor hogescholen, maar ook voor andere organisaties bestaat de mogelijkheid om de gidsjes te leveren met een aangepast omslag met eigen logo, een eigen voorwoord plus verwijzingen naar bijvoorbeeld databanken op het interne netwerk van de organisatie.

 

Slimmer zoeken op internet – editie op maat met eigen logo
48 – 64 pagina’s. Uitgave op maat, oplage in overleg en v.a. 1.000 exemplaren. 
Klik hier om een voorbeeld te bekijken.

Het gidsje is uitgegeven in een handzaam formaat en bevat twee uitscheurbare kaarten met handige toetscombinaties en zoekopdrachten.

Bij afname van 10.000 exemplaren kan, voor de duur van twee jaar, een digitale versie in de vorm van een pdf van het gidsje op het interne netwerk van de organisatie worden geplaatst. Afwijkende oplages in overleg.

Er is ook een Engelstalige versie van het gidsje beschikbaar, deze kan eveneens op maat gemaakt geworden. De prijs voor de Engelstalige editie is afhankelijk van de oplage.

 

Onlangs heeft de Hogeschool Rotterdam 10.000 van zijn studenten voorzien van een op maat gemaakte editie. De Hogeschool Rotterdam is hiermee de vierde grote hogeschool in Nederland die hiertoe heeft besloten. Eerder gingen Windesheim, Saxion en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) hen voor. De HvA heeft de actie inmiddels al een paar keer herhaald. Het gidsje is ook door verschillende universiteiten onder hun studenten verspreid.

Een mogelijkheid is om studenten in te laten tekenen op een betaald gidsje en bij voldoende belangstelling het gidsje te bestellen.

Neem voor meer informatie en de prijzen contact op via post@ewoudsanders.nl.

 

Slimmer_zoeken_HR.jpg